1. Werk aan je kleurtje!

Een mooi bruin kleurtje… wie wil dat nu niet? En liefst nog zonder al teveel moeite, maar vooral zonder de schadelijke 🌞 UV-stralen. Het kan! Gebruik de zelfbruiner van Marc Inbane.

Deze is héél makkelijk aan te brengen, zonder strepen. En hij ruikt bovendien ook nog fris!

Je hebt tot 9 dagen lang een mooi zomers kleurtje. Wat wil een mens nog meer?

  1. Geef je voeten een verwenbeurt

Niets zo leuk dan mooi verzorgde voetjes in je sandalen of teenslippers. Zorg dat alle eelt netjes verwijderd is, knip je teennagels mooi kort en geef ze een mooi zomers kleurtje!

Sinds kort gebruik ik in mijn salon een voetfrees die snel en volledig pijnloos al je eelt verwijdert. Daarna een SPA pedicure met een heerlijke voetmassage, brengt je al in de juiste ontspannen vakantiesfeer.

En dan – voor onze dames – afwerken met een mooi kleurtje nagellak van ProNails (longwear of Sopolish). Zo ben je pas écht klaar voor de zomer.

  1. Zorg voor gladde benen & oksels

Wil je écht gladde benen en oksels? Stop dan vanaf nu met scheren en laat je benen en oksels waxen.

Te pijnlijk denk je? Nee hoor! Sinds de komst van sugar waxing is waxen helemaal niet meer zo pijnlijk! De sugar wax is een 100% natuurlijk product. Hierdoor heb je ook minder kans op irritatie.

  1. Gelaatsverzorging de luxe

Tijdens de zomer en op vakantie wil iedereen er op z’n best uitzien. Een mooi en verzorgd gezicht geeft je alvast een boost in de juiste richting!

Gun je gelaat daarom een super de luxe gelaatsverzorging. Door alle onzuiverheden weg te halen, een anti-age behandeling te geven en de juiste producten te gebruiken, zal je er automatisch veel beter uitzien.

  1. Breng je wenkbrauwen ‘in shape’

Mooi gevormde wenkbrauwen die (licht) bijgekleurd worden, geven net die éxtra touch aan je gezicht. Ze vergroten je ogen en dus je blik op de wereld.

Heb je het graag wat donkerker? Dan is henna kleuring iets voor jou!

Weet je niet goed of dit iets voor jou is? Voor we een behandeling starten, bekijken we samen wat voor jou het best is.

  1. Open je blik door wimperlifting

Genoeg van dat gedoe met die uitgelopen mascara aan het zwembad? Of wil je gewoon mooi gelifte wimpers op elk moment van de dag? Dus ook wanneer je ’s morgens uit bed stapt?

Dan is wimperlifting iets voor jou! Gedurende 6 weken hoef je je geen zorgen te maken over dat gedoe met die mascara. Je ogen worden helemaal opgefrist door die open blik.

Liever wimperextensions? Dat kan uiteraard ook! Met een volle look de zomer in… wat wil een mens nog meer?

  1. Vul je voorraad producten aan

Of het nu je voeten of handen zijn, je gelaat of je lichaam? Het is erg belangrijk dat je de nodige aandacht en tijd hieraan besteedt.

Zorg dus dat je je producten mee neemt op vakantie! De volgende producten kan je bij mij het salon verkrijgen, of bestellen via mijn webshop:

 

Ik heb al deze producten heel zorgvuldig uitgekozen. Ik sta zelf voor 100% achter deze producten. Ze zijn allemaal gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten.

  1. Zorg voor summer nails

Of je nu een glaasje gaat drinken met vrienden, een hapje gaat eten of gewoon languit aan het zwembad ligt. Je handen en nagels springen altijd in het oog. Zorg er dus voor dat ze mooi en verzorgd zijn.

Handen hebben het vaak hard te verduren, verwen ze dus eens extra net voor je met vakantie gaat. Een manicure doet echt wonderen!

Vul dat aan met een mooi set gelnagels of met een nagellak van ProNails of Sopolish? Pas dan ben je écht summerproof!

  1. Maak op tijd een afspraak!

Nog geen afspraak? Maak er dan snel werk van! Mijn agenda begint aardig vol te lopen met allemaal enthousiaste klanten die helemaal klaar zijn voor de zomer!

Maak je afspraak ONLINE via www.ambieauty.be of stuur me een berichtje op 0492 48 06 05.

Heb je enkel producten nodig? Deze kan je bestellen via mijn webshop. Of spring effe binnen in het salon. Laat zeker op voorhand weten wanneer je komt, zodat ik tijd kan vrijmaken om jou verder te helpen.

  1. Enjoy the summer!

Ben je helemaal summerproof? Geniet dan vooral van de zomer, de ME-time, rust en ontspanning.

Ik kan je misschien alvast vertellen dat ik mijn summer holidays heb ingepland vanaf dinsdag 03 augustus t.em. zaterdag 14 augustus. Ik ontvang jou graag opnieuw vanaf dinsdag 17 augustus 2021.