Jong, ondernemend & met passie voor het vak.

Wie is Amber?

Als een prille twintiger koester ik een passie voor ondernemen die met de paplepel is ingegoten. Mijn introductie tot het ondernemerschap is allesbehalve standaard, want ik ben letterlijk opgegroeid te midden van het kantoorleven van mijn moeder. Als freelancer werkte zij altijd vanuit huis, omdat ze graag persoonlijk voor mijn opvoeding wilde zorgen.

Onder de vleugels van mijn moeder heb ik mijn eerste stappen gezet in de ondernemerswereld. Zij bracht me de essentiële vaardigheden bij en samen trokken we op avontuur naar klanten, zowel in binnen- als buitenland.

Een dynamische start in het ondernemende leven!

Een apart parcours

Op school was ik altijd een buitenbeentje.

Als hoogsensitieve beelddenker paste ik niet echt in het plaatje van ‘de ideale leerling’.

Op mijn 14e heb ik dan ook beslist om 100% voor zelfstudie te gaan. Mijn secundair onderwijs heb ik daarom via de examencommissie afgerond.

Niet de makkelijkste weg, maar wel een straffe les in zelfstandigheid, discipline en doorzettingsvermogen. Ook hier zijn ongetwijfeld heel wat kiempjes gelegd voor mijn latere ondernemerschap.

Jonge onderneemster

Op mijn 18e verjaardag registreerde ik mezelf met een btw-nummer en werd ik een student-zelfstandige.

Met AmbitionZ organiseerde ik evenementen (o.a. een internationaal congres voor dierenartsen met 350 deelnemers) en ondersteunde ik klanten bij hun administratieve taken.

Tegelijkertijd volgde ik diverse opleidingen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en me nog meer te verdiepen in het vak. Specialiseren en perfectioneren vormen nu eenmaal mijn voornaamste drijfveren.

Ambi'eauty l

Mensen verwennen

Toen de eventsector in maart 2020 tot stilstand kwam, besloot ik niet passief toe te kijken. Met een andere passie in gedachten, die voor mens en schoonheid, dacht ik: “Nu of nooit.” Ik schreef me in bij een gerenommeerd opleidingsinstituut voor schoonheidszorgen.

Na mijn afstuderen opende ik mijn eigen knusse beautysalon bij mij thuis. Het is een sfeervolle oase van ME-time, gespecialiseerd in manicure, gelnagels, gelaatsverzorging, wimperlifting, (sugar) waxing en pedicure.

In november 2020 vervulde ik mijn droom door een nagelstudio over te nemen in Antwerpen Zuid, pal tegenover het nieuwe justitiepaleis.

Wil je jezelf eens heerlijk én professioneel laten verwennen? Je bent van harte welkom!

Mensen verrassen

Een eigen webshop hebben…

Nog iets dat al lang bovenaan mijn wishlist stond. En welk artikel kon ik, in combinatie met mijn beautysalon, beter kiezen dan juwelen…?!

Na heel wat research kwam ik terecht bij Kinsley Armelle: een origineel merk dat qua stijl, missie en visie volledig aansluit bij wie ik ben. Magnifieke match!

Benieuwd naar deze exclusieve juwelen?

Neem een kijkje op de webshop en laat je verrassen!

Alle artikelen zijn ook te koop in het beautysalon. Organiseer je graag een koopavond bij jou thuis? Ook daarvoor kan je op mij rekenen!

www.Jewels-by-Ambieauty.be

Beauty Studio Ambi'eauty

Van Nagels naar pure Luxe - vanaf maart 2024

Na een geweldige twee jaar op Amerikalei 239 merkten we dat ons pand te klein werd. Wat ooit begon als een nagelstudio, is inmiddels omgetoverd tot een volwaardig beautysalon, waar we naast nagelverzorging ook topbehandelingen aanbieden, waaronder sugar waxing en gelaatsverzorging.

En raad eens? We hebben een grote sprong genomen naar een nieuwe locatie die maar liefst drie keer zo groot is! Hier hebben we meer ruimte om jou een nog uitgebreidere en luxueuzere ervaring te bieden.

Een welgemeende shout-out naar mijn geweldige klanten! Jullie vertrouwen en steun hebben deze groei mogelijk gemaakt. Ik ben jullie enorm dankbaar.

Kom alsjeblieft snel langs op onze nieuwe plek. We beloven dat het de moeite waard is!