Huisregels Ambi'eauty (AmbitionZ VOF)

  1. Behandeling steeds op afspraak

De behandelingen van Ambi’eauty zijn enkel op afspraak, waardoor alle tijd voor jou gereserveerd wordt. Zo kunnen we je de beste service aanbieden. Natuurlijk ben je steeds welkom in ons salon voor aankoop van producten of juwelen.

Afspraken kunnen gemaakt worden via onze website, via 0492/48 06 05 of via info@ambieauty.be.

Wanneer we tijdens onze openingsuren jouw oproep niet beantwoorden, dan zijn wij bezig met een behandeling. Tijdens een behandeling staan rust en aandacht voor de klant centraal, waardoor er geen oproepen worden aangenomen. Daardoor zijn we telefonisch soms moeilijk bereikbaar.

  1. Timing

We verzoeken je vriendelijk om 5 minuten voor je tijdstip van de afspraak aanwezig te zijn zodat jouw behandeling tijdig kan starten. 

Ben je te laat op je afspraak? Dan verlies je mogelijk die behandeltijd en zal je afspraak ingekort worden of, in het uiterste geval, niet kunnen doorgaan. Verwittig ons indien mogelijk eventjes telefonisch of via een Whatsapp berichtje. Dan kunnen we de nodige voorzorgen nemen zodat de behandeling alsnog optimaal uitgevoerd worden.

Kom je niet opdagen (no show)? Je begrijpt dat we dit niet kunnen tolereren. Wanneer je een afspraak boekt bij Ambi’eauty, blokkeren wij voor jou voldoende tijd om de behandeling uit te voeren. Kom je niet opdagen? Dan blijft de tijd die je hebt ingeboekt voor jou geblokkeerd. Geen andere klant kan deze opvullen. 

Om die reden wordt bij een no show een percentage van de behandeling in rekening gebracht (zie onze Algemene Voorwaarden).

Wanneer een klant niet opdaagt op zijn afspraak (zonder vooraf te verwittigen), kan Ambi’eauty de klant verplichten om bij het maken van een volgende afspraak het volledige bedrag van de geboekte afspraak op voorhand te betalen. Pas na betaling van het volledige bedrag kan de afspraak worden ingeboekt. Het niet verschijnen op deze afspraak geeft de klant geen recht op gehele of gedeeltelijke terugbetaling van het vooruitbetaalde bedrag.

TIP:  vul bij het maken van je afspraak je e-mailadres in. Je krijgt 24 uur voor aanvang van je afspraak een herinneringsmailtje. Een afspraak vergeten wordt zo quasi onmogelijk.

  1. Behoorlijk gedrag

De klant dient zich in het schoonheidssalon te gedragen volgens de algemeen aanvaardbare normen. Ambi’eauty heeft het recht om de klant te wijzen op het niet naleven van de gedragsregels.

Wanneer de klant na meerdere waarschuwingen ongehoord bedrag blijft vertonen, heeft het schoonheidssalon het recht om de klant zonder opgaaf van reden de toegang tot het schoonheidssalon te weigeren.

Bij Ambi’eauty wordt gewerkt volgens de hygiëne regels van de code van de schoonheidsspecialisten.

Er wordt ook van de klant verwacht dat zij zich houden aan de persoonlijke hygiëne regels.

Zowel de schoonheidsspecialiste als de klant leven strikt de COVID regels strikt na. De klant draagt vanaf het betreden van het salon het mondmasker over neus & mond. De klant ontsmet bij het binnenkomen van het salon zijn handen met de daarvoor voorziene handgel.

  1. Vooruitbetalingen

Ambi’eauty heeft het recht om bij het boeken van meerdere (aaneensluitende) behandelingen een voorschot te vragen van de behandeling.

Vooruitbetalingen gebeuren automatisch via ons online boekingssysteem. De details ontvang je na het maken van de afspraak via mail. Als alternatief
kan de vooruitbetaling ook in het salon gebeuren.

Voer je de vooruitbetaling niet binnen de 24 uur na het ontvangen van de mail met instructies, dan wordt de afspraak automatisch geannuleerd.

  1. Productverkoop

Ambi’eauty verkoopt producten, al dan niet in het kader van een behandeling. Bij de verkoop van deze producten wordt de klant desgewenst door de schoonheidsspecialiste geïnformeerd over:

  • het gebruik van het product 
  • de eigenschappen van het product
  • de beoogde en de te verwachten resultaten bij het juiste gebruik van het product
  • de mogelijke gevolgen en risico’s van het gebruik van het product

Alle producten dienen contant te worden betaald. Hierin is geen enkele uitzondering toegestaan.

Indien een product niet voorradig is, kan Ambi’eauty het product – op verzoek van de klant – bijbestellen en apart houden. In dat geval dient het product op voorhand te worden betaald. Ambi’eauty zal de klant verwittigen wanneer het product opnieuw voorradig is. De klant heeft gedurende de periode van 1 maand de tijd om het product op te halen. Gebeurt dit niet, dan wordt het product opnieuw opgenomen in het gamma. De klant heeft geen recht op terugbetaling.

Inruilen & retour: gekochte producten kunnen enkel met het originele aankoopbewijs geruild of geretourneerd worden binnen 14 dagen na aankoop, indien de verpakking compleet, onbeschadigd en ongeopend is.

  1. Garantie, eigen verantwoordelijkheid en nazorg

Ambi’eauty kan en zal aan de klant nooit enig resultaat van het ondergaan van een behandeling of het gebruik van een product garanderen. Alle informatie die de klant over de beoogde resultaten ontvangt, is gebaseerd op verwachtingen onder ideale omstandigheden. De te bereiken resultaten zijn individueel bepaald en afhankelijk van allerlei factoren, zoals erfelijke aanleg, levensstijl, voeding en dergelijke.

Voor een optimaal resultaat is het noodzakelijk dat de klant de instructies van de schoonheidsspecialiste stipt opvolgt, de behandeling volledig doorloopt en de juiste producten op de juiste manier gebruikt. Bij twijfel kan de klant uiteraard steeds contact opnemen met Ambi’eauty.

In geval van complicaties of bijwerkingen dient de klant altijd direct contact op te nemen met Ambi’eauty. Dit is van het grootste belang. De  schoonheidsspecialiste zal op basis van de kennis van de door de klant ondergane behandeling en gebruikte producten passende maatregelen adviseren.

Ambi’eauty kan niet instaan voor de gevolgen van het niet opvolgen van haar instructies of verkeerd gebruik van de door haar geadviseerde producten of gebruik van niet door haar geadviseerde producten, noch voor de gevolgen van maatregelen die de klant in geval van complicaties of bijwerkingen op eigen initiatief of op advies van een derde treft.

Deze huisregels zijn steeds van toepassing als aanvulling en in combinatie met de Algemene Voorwaarden.