Hoe kan ik bestellen?

Via de webshop
Alle producten weergegeven in de webshop worden naar jou thuis verstuurd.

Op afspraak in het beautysalon
Ben je in de buurt van Antwerpen of Rijkevorsel? En wil je graag je producten komen ophalen? Dat kan uiteraard ook. Vergeet dan niet eerst een afspraak te maken. Op die manier weet je zeker dat ik aanwezig ben en maak ik graag tijd voor jou.

Wil je graag langskomen? Neem dan even contact op via info@ambieauty.be. Dan maken we meteen een afspraak.

Annuleren en retourneren:

Je annuleert zelf je bestelling
Het mogelijk om je bestelling te annuleren. Wij vragen om dit altijd zo snel mogelijk aan ons per email door te geven met vermelding van je bestelnummer. Hoe eerder wij jouw annulering ontvangen, des te sneller kunnen wij de verwerking stopzetten.

Bestellingen die reeds verwerkt zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd. Je kan bij ontvangst wel de artikelen retour sturen (bekijk hiervoor ons retourbeleid). Eventuele verzendkosten zijn dan voor eigen rekening en worden niet terugbetaald.

Zodra jouw bestelling succesvol is geannuleerd en wij de producten retour hebben ontvangen, gecontroleerd (op staat en volledigheid van de zending) zal de waarde van de producten worden terugbetaald. De termijn van terugstorten varieert per betaalmethode, maar gebeurt steeds binnen de 14 dagen.

Je bestelling wordt geannuleerd door Ambi’eauty
In uitzonderlijke gevallen komt het voor dat wij genoodzaakt zijn jouw bestelling te annuleren. Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden:

• het artikel is (toch) niet meer leverbaar;
• de adresgegevens zijn onduidelijk of incorrect;
• …

Wanneer we je bestelling annuleren, brengen we jou hiervan meteen per email van op de hoogte. We zoeken dan samen naar een oplossing: ofwel bestel je een ander product, ofwel betalen we het door jou betaalde bedrag terug.

Het is altijd mogelijk dat het door jou bestelde product niet aan je verwachting of wens voldoet. Bij Ambi’eauty kan je binnen 14 kalenderdagen na levering het artikel retourneren. Indien jouw retourzending voldoet aan de voorwaarden (zie onderstaand), kan je vervolgens het geld terug krijgen.

Controleren
Wanneer je je bestelling ontvangt, is het belangrijk dat je deze meteen controleert op beschadigingen en de compleetheid. Indien er iets niet in orde is, vragen wij dit uiterlijk 24 uur na ontvangst van de goederen bij ons te melden via ons info@ambieauty.be.

Beschadigingen aan jouw bestelling kunnen wij alleen in behandeling nemen wanneer je foto’s bezorgt. Deze kan je meesturen als bijlage van je email. Jouw melding wordt altijd binnen 5 dagen in behandeling genomen.

Randvoorwaarden

Het artikel mag enkel retour gestuurd worden:

• binnen 14 kalenderdagen na levering;
• wanneer het compleet en onbeschadigd is;
• wanneer het ongebruikt is;
• in de originele verpakking;

Retourneren is NIET mogelijk, indien:

• producten speciaal voor jou vervaardigd zijn;
• het product werd gebruikt;
• artikelen in solden of uitverkoop werden gekocht.

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Kosten retourneren
Wanneer je een artikel wenst te retourneren dan kan je deze terugzenden. Aan het retour sturen van producten zijn helaas wel kosten gebonden. Deze worden niet door ons vergoed. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending (beschadiging, verlies…). We raden aan om het pakket ofwel te verzekeren ofwel een track-en-trace te koppelen aan de zending. In geval van verlies of beschadiging van het pakket, ben je hiervoor zelf verantwoordelijk. Terugsturen kan bijvoorbeeld via BPost of transportbedrijf naar Ambi’eauty: Varenvelden 9 te 2310 Rijevorsel (België).

Terugbetaling
Wanneer je een artikel hebt teruggestuurd en door ons werd ontvangen, gecontroleerd en goed bevonden, zullen wij het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen de veertien dagen terugstorten op jouw rekening.

Betaalmethoden

MisterCash en iDeal
Bij Ambi’eauty kan je betalen met de meest populaire betaalmiddelen, zowel in België als in Europa. In België bieden we onder andere Bancontact / Mr Cash aan, terwijl onze Nederlandse klanten kunnen kiezen voor iDeal.

Veilig
Voor alle betaling werkt www.ambieauty.be samen met Mollie. Dit bedrijf wordt gecontroleerd door de Nederlandse Toezichthouder op het betalingsverkeer, de Nederlandse Bank. Meer info vind je HIER.

Contant betalen bij afhaling

Kom je je bestelling persoonlijk uitkiezen of ophalen? Dan kan je uiteraard ook steeds contant betalen. Vergeet dan wel geen afspraak te maken via info@ambieauty.be.

Heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op via info@ambieauty.be. We helpen je met veel plezier!