Er zijn een heleboel redenen waarom het interessanter is om je ongewenste haartjes te waxen in plaats van te scheren.

De haartjes blijven langer weg
Door te waxen worden je haren volledig uit het haarzakje getrokken en moet er dus telkens een volledig nieuw haartje groeien. Bij het scheren, scheer je enkel de kop van het haartje eraf en komt het haartje dus sneller weer tevoorschijn.

Je haartjes komen dunner terug
Doordat je bij het waxen je haartjes telkens uittrekt, komen ze telkens dunner en zachter terug. Wanneer je je haren afscheert, worden ze steeds harder en stugger.

Gedaan met irritatie of wondjes
Na een scheerbeurt heb je heel vaak last van irritatie. Om maar te zwijgen van de wondjes die je soms maakt met je scheermesje.
Wanneer je je haartjes laat waxen bij Ambi’eauty, gebeurt dit op een professionele manier waardoor je geen risico loopt op verwondingen.

Beter voor je huid
Door te waxen haal je niet alleen de haartjes weg, maar ook de dode huidcellen. Daarom voelt je huid zo zacht aan na het waxen. Bij scheren neem je elke scheerbeurt een laagje huid mee. En dat is uiteraard niet zo goed voor je huid.

 

Afspraak?

Wil je graag een afspraak voor Waxing of Sugar Waxing? Check mijn online agenda of stuur me een berichtje via 0492 48 06 05.