Marc Inbane, dé oplossing voor wanneer je de zon moet mijden

Ik ben nogal goed bedeeld met schoonheidsvlekjes. En dat is dan zelfs nog een understatement. Zoals met alles ‘trop teveel is’, is ook dit geen cadeau. Toch zeker niet wanneer het op risico op melanoom aankomt.

Al heel mijn leven probeer ik zoveel mogelijk de zon te vermijden. Of – wanneer je de zonécht niet kan vermijden – me constant in te smeren met een factor 50. Qua bescherming is dat goed. Om een beetje kleur te krijgen is dat minder.

Ik was dan ook steevast de bleekscheet in vergelijking met de rest van mijn gezin, die altijd mooi gebruind terugkwamen van vakantie.

Zelfbruiners waren geen succes

Een klein beetje een kleurtje, geeft toch wel wat meer zelfvertrouwen. Een zelfbruiner dan maar… hoewel… van de ene kreeg je een wortelkleur, de andere stonk, nog een andere gaf alleen maar strepen. Of… en dat was misschien nog het meest gênante: wanneer je zweette begon die af te geven op je kleren of liep in druppels langs je benen. Dus koos ik dan toch maar voor melkflessen van benen, boven al dat gedoe.

Tot ik Marc Inbane ontdekte!

Eerst dacht ik: het is een zoveelste verkooppraatje waar alles ideaal wordt voorgesteld. Maar toch gaf ik het het voordeel van de twijfel. Teveel mensen vertelden over hun positieve ervaringen.

En warempel… zowel met de spray als met de mousse van Marc Inbane heb je een prachtig resultaat en dit gedurende minstens een week! Geen strepen, geen vlekken, niets! En bovendien ruikt het nog lekker ook.

Bruin tintje het hele jaar door

Nu ik me geen zorgen hoef te maken over die zelfbruiner, gebruik ik hem het hele jaar door. Zo heb je altijd een leuk en fris bruin kleurtje.