AMBI’EAUTY WERKT EXCLUSIEF MET PRODUCTEN VAN BABOR
Deze behandeling wordt enkel aangeboden in het salon in Rijkevorsel.

Mooi verzorgde wenkbrauwen ogen jong en verzorgd!

Met mooie, goed verzorgde wenkbrauwen zie je er op elk moment van de dag piekfijn uit! Bovendien trek je zo alle aandacht naar je ogen. Je blik oogt meer open, waardoor je ook jonger lijkt.

Bij Ambi’eauty epileren we eerst pijnloos je wenkbrauwen met warme wax én pincet. Zo zien we met nog meer precisie hoe jouw ogen het best tot hun recht komen.

Brow mapping voor perfecte symmetrie

Symmetrie is een zeer bepalende factor als het over menselijke schoonheid gaat! Brow mapping biedt de perfecte meettechniek om jou mooie en gelijkvormige wenkbrauwen te garanderen.

Perfect geshapet op basis van jouw gezicht!

Brow tinting voor extra expressie

Hou je graag je natuurlijke look, maar wil je je ogen toch iets meer ‘in the picture’ zetten?
Of verschijnt er hier en daar soms een grijs haartje in je wenkbrauwen? In beide gevallen is brow tinting iets voor jou!

De kleur van de gekozen wenkbrauwverf blijft 1 tot 2 dagen op de huid en 3 tot 4 weken op de haartjes (afhankelijk van de gekozen tint).

Henna Brows voor een vollere look

Met Henna Brows worden niet alleen de haartjes maar ook de huid geverfd. Daardoor lijken je wenkbrauwen voller, strakker en blijven ze langer mooi.

Voor we starten, bepalen we samen de ideale vorm en tint.

De kleur blijft 10 tot 12 dagen op de huid en ongeveer 4 tot 5 weken op de haartjes (afhankelijk van de gekozen tint).

Schitterende finishing touch

Bij Ambi’eauty werken we jouw netjes geshapete wenkbrauwen ook nog eens af met make-up. We perfectioneren ze met een wenkbrauwpotlood en brengen, waar nodig, concealer aan op de oogcontouren. Een prachtige finishing touch voor een oogverblindend resultaat!

Alle make-up producten die we gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en kan je ook verkrijgen in het salon of via onze webshop.