AMBI’EAUTY WERKT EXCLUSIEF MET PRODUCTEN VAN BABOR

Wat is microneedling?

Microneedling is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes.

De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.

Wanneer microneelding?

Microneedling is er voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren en verstevigen. Een behandeling verbetert de huidtextuur en werkt zeer effectief bij:

– Littekens allerhande
– Huidveroudering en huidverslapping
– Cellulitis
– Striemen
– Een grove huidstructuur, grote poriën
– Grauwe (rokers)huid
– Coupereuse (roodheid van de huid)
– Pigmentvlekken door zonschade, ouderdom of zwangerschap

Microneedling is uitermate geschikt om een diepe hydratatie te genereren en om hyaluronzuur in te brengen dat de collageenaanmaak gaat stimuleren.

Hoe werkt microneedling?

Het wondhelingsproces bij microneedling verloopt in 3 fasen:

De eerste fase is de inflammatiefase. Hier wordt het immuunsysteem getriggerd. De huid wordt gedesinfecteerd, de bloedcirculatie wordt verhoogd.

Tijdens de tweede fase wordt de wond terug opgebouwd met nieuwe granule cellen die zich verspreiden. Er wordt ook nieuw callogeen aangemaakt.

De laatste fase vangt aan na enkele dagen. Hier wordt de huid letterlijk opnieuw opgebouwd.

Nazorg

Vlak na de behandeling kan de huid er rood uitzien en prikkelend aanvoelen. Dit is een normale reactie en tijdens de eerste 24 uur zal de roodheid sterk afnemen.

De volgende dagen heeft de huid extra bescherming nodig tegen de zon en daarom smeer je best een zonnecrème met hoge factor (DOCTOR BABOR Protecting Balm SPF 50).

Door de toegenomen celvernieuwing kan de huid droger worden en beginnen schilferen. Gebruik gedurende deze periode een hydraterende crème om de huidbarrière extra te ondersteunen.

Ambi’eauty adviseert je uiteraard heel graag welke crèmes je best gebruikt.

Frequentie van behandelingen

Optimale resultaten van de behandelingen met microneedling bereikt u in principe altijd bij een complete behandelingskuur van ca. zes behandelingen met tussenpozen van telkens 14 dagen.

Natuurlijk zijn ook afzonderlijke toepassingen, deeltoepassingen of gereduceerde kuuraanbiedingen mogelijk.

Waarom BABOR?

BABOR is een internationaal toonaangevend merk van professionele cosmetica. Met hun meer dan 60 jaar huidverzorgingsexpertise bevat elk potje voor kwaliteit, precisie en werking.

BABOR staat voor duurzaamheid. De focus ligt op ‘groene productie’.

Ambi’eauty is erkend verdeler van BABOR.

Maak kennis met ons grote scala aan producten voor gelaats- en lichaamsverzorging.