Antwerpen

Adres

Amerikalei 239
2000 Antwerpen

0492 48 06 05
antwerpen@ambieauty.be

CONTACTEER AMBI’EAUTY ANTWERPEN

  Rijkevorsel

  Adres

  Varenvelden 9
  2310 Rijkevorsel
   

  0492 48 06 05
  rijkevorsel@ambieauty.be

  CONTACTEER AMBI’EAUTY RIJKEVORSEL

   Ambi'eauty is erkend lid van

   VOLG ONS OP INSTAGRAM

   Is het je ook al opgevallen dat de dagen beginnen te lengen?
Mij geeft dat al een klein beetje het gevoel dat de lente eraan komt & dat het dus hoog tijd is om je huid extra te verwennen.

𝟭𝟬𝟬% 𝗳𝗼𝗰𝘂𝘀 𝗼𝗽 𝗵𝘂𝗶𝗱𝘃𝗲𝗿𝗯𝗲𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴
Een gezonde huid is elastisch, soepel en vormt een natuurlijke barrière tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarom is het cruciaal ze goed te verzorgen.

𝗢𝗻𝘁𝗱𝗲𝗸 𝗱𝗲 𝗦𝗸𝗶𝗻𝗙𝘂𝘀𝗼𝗿
Wellicht heb jij dit fantastische toestel al zien staan in het salon, maar heb je nog niet de kans gehad om het uit te testen. Wel, dan is het NU het moment!

𝟰-𝗶𝗻-𝟭
Bij de SkinFusorbehandeling krijg je vier fusie-technologieën voor maximale schoonheid van de huid:

🌸 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻: diepgaande reiniging
🌸 𝗣𝗼𝗹𝗶𝘀𝗵𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻: huidverfijning & verheldering
🌸 𝗛𝘆𝗱𝗿𝗼𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻: krachtige hydraterende werkstofverzorging
🌸 𝗜𝗺𝗽𝘂𝗹𝘀𝗲𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻: dynamische impulsmassage. 

De clou: de huid is onmiddellijk stralend en mooi en heeft geen regeneratietijd nodig na de hoogwaardige BABOR behandeling!
Voor gezicht, hals en decolleté.

🌸 𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱 🌸
Bij elke SkinFusor behandeling die je boekt in februari, ontvang je GRATIS een 7-daagse ampullenset op maat van jouw huid.

Zorg ervoor dat ook je huid helemaal
Valentijn-proof is en boek HIER je SkinFusor gelaatsbehandeling.

Ah ja...
Wist je trouwens al dat wij een gloednieuwe behandelstoel hebben? Deze zorgt voor nóg meer comfort tijdens deze verwenbehandeling 💝.
Hij kan volledig ingesteld worden zoals jij het graag hebt, zetelverwarming inbegrepen 😍. En dat met een overheerlijk kopje koffie erbij...
Wat wil een mens nog meer?

𝗔𝗳𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗯𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻?
Zie link in BIO.
Vind je bellen of een berichtje sturenmakkelijker?
Dat kan uiteraard ook op het gekende nummer: 0492/48 06 05

Groetjes & tot binnenkort!
Amber van Ambi'eauty
   Is het je ook al opgevallen dat de dagen beginnen te lengen? Mij geeft dat al een klein beetje het gevoel dat de lente eraan komt & dat het dus hoog tijd is om je huid extra te verwennen. 𝟭𝟬𝟬% 𝗳𝗼𝗰𝘂𝘀 𝗼𝗽 𝗵𝘂𝗶𝗱𝘃𝗲𝗿𝗯𝗲𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 Een gezonde huid is elastisch, soepel en vormt een natuurlijke barrière tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarom is het cruciaal ze goed te verzorgen. 𝗢𝗻𝘁𝗱𝗲𝗸 𝗱𝗲 𝗦𝗸𝗶𝗻𝗙𝘂𝘀𝗼𝗿 Wellicht heb jij dit fantastische toestel al zien staan in het salon, maar heb je nog niet de kans gehad om het uit te testen. Wel, dan is het NU het moment! 𝟰-𝗶𝗻-𝟭 Bij de SkinFusorbehandeling krijg je vier fusie-technologieën voor maximale schoonheid van de huid: 🌸 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻: diepgaande reiniging 🌸 𝗣𝗼𝗹𝗶𝘀𝗵𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻: huidverfijning & verheldering 🌸 𝗛𝘆𝗱𝗿𝗼𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻: krachtige hydraterende werkstofverzorging 🌸 𝗜𝗺𝗽𝘂𝗹𝘀𝗲𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻: dynamische impulsmassage. De clou: de huid is onmiddellijk stralend en mooi en heeft geen regeneratietijd nodig na de hoogwaardige BABOR behandeling! Voor gezicht, hals en decolleté. 🌸 𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱 🌸 Bij elke SkinFusor behandeling die je boekt in februari, ontvang je GRATIS een 7-daagse ampullenset op maat van jouw huid. Zorg ervoor dat ook je huid helemaal Valentijn-proof is en boek HIER je SkinFusor gelaatsbehandeling. Ah ja... Wist je trouwens al dat wij een gloednieuwe behandelstoel hebben? Deze zorgt voor nóg meer comfort tijdens deze verwenbehandeling 💝. Hij kan volledig ingesteld worden zoals jij het graag hebt, zetelverwarming inbegrepen 😍. En dat met een overheerlijk kopje koffie erbij... Wat wil een mens nog meer? 𝗔𝗳𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗯𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻? Zie link in BIO. Vind je bellen of een berichtje sturenmakkelijker? Dat kan uiteraard ook op het gekende nummer: 0492/48 06 05 Groetjes & tot binnenkort! Amber van Ambi'eauty